[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

ЦИКП има развиено методологија за потребите на обуките заснована на посебно осмислени  тренинг сесии кои  применуваат модуларни методи за обука лице- в-лице и онлајн тренинг  платформи (webinars). Организацијата овозможува бројни обуки за анализа и креирање на политики, стратешко планирање, ex-post проценка и надгледување, партиципативно буџетирање, анализа на трошоци и родово буџетирање, истражувачки методи, внес на податоци и анализи, управување со проекти финансирани од ЕУ и друго. Обуките се интерактивни и содржат многу практични примери и студии на случај.

[/vc_column_text][td_block_2 custom_title=”Posts related to Trainings” separator=”” category_id=”38″ tdc_css=””][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”td-default”][/vc_column][/vc_row]