Можна ли е оставка на Димитриев и враќање на Груевски и старата влада?

Share This Post

Пропаѓањето на преговорите за медиумите, негативната оценка од амбасадорите дека и покрај техничката влада нема услови за избори на 24 април, како и промената на мислењето на ДУИ  да се приклонат кон оценките на меѓународната заедница, практично значи низа сегменти од пржинскиот договор пропаѓаат, а со тоа…

More To Explore