Интервју на извршниот директор на Center for Research and Policy Making, Marija Risteska за Inovativnost

0
1558

Прочитајте го интервјуто на извршниот директор на Center for Research and Policy Making, Marija Risteska за Inovativnost на тема: социјални претпријатија, проектот Smart Start и Добрите брендови од Македонија. (ТУКА…)