Жидас Даскаловски на 24 анализа

Share This Post

24 Анализа– Финиш на изборната кампања, Македонија пред најинтересните избори

Дебата на Душица Мрѓа со универзитетските професори Ненад Марковиќ и Жидас Даскаловски и аналитичарот Газменд Ајдини

More To Explore