Дневник 27.02.2013

Share This Post

ВМРО-ДПМНЕ И СДСМ СИ ОТВОРААТ МАЛА ВРАТА ЗА ДИЈАЛОГ

Kонечната одлука за бојкот и за враќање на пратеничките мандати, кои вчера рано наутро ги потврди трет пат СДСМ од името на опозицискиот блок, и одбивањето на предвремени парламентарни избори од страна на ВМРО-ДПМНЕ не значат дефинитивно затворање на вратата за договор меѓу закараните страни. Ваквата оцена следува по засилен и отворен притисок на меѓународната заедница, македонската научна и општествена јавност, но и од директните учесници во политичката криза…(More…)

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support