Дневник 18.03.2013

Share This Post

СТАРА РЕТОРИКА НА ЦРВЕНКОВСКИ ВО СКОПЈЕ

Со многу генерален речник се обиде да ги мотивира гласачите во полза на една напредна Македонија, но не кажа кои би биле работите што СДСМ ќе ги направи за да дојдеме до тоа – вели политикологот Жидас Даскаловски

Прашања без одговори како ветеното ќе се оствари, емотивен говор за поведување на масата, но главно со сувопарни предлози и само неколку податоци за тоа како поминал митингот на владејачката партија една седмица претходно на истото место… (More…)

More To Explore