Деветто седмично предавање со проф. Петар Тодоров

Share This Post

На 14 март 2024 година (четврток), со почеток во 18:00 часот, пред учесниците на Школата за јавни политики “Мајка Тереза”  се одржа предавање на д-р Петар Тодоров, научен советник и редовен професор од Институтот за национална историја, заменик-копретседател на македонскиот тим при Мешовитата македонско-бугарска комисија за историски и образовни прашања, како и член на управниот одбор на Опсерваторијата за настава по историја при Советот на Европа на тема:
“”Наставата по историја и демократијата, во контекст на европската интеграција”

More To Explore