Второ седмично предавање за генерација 2021/2 со проф. Дритон Кучи

0
395

Во вторник на 7.12.2021 во х.Хилтон од 18 часот неделно предавање оддржа Дритон Кучи професор по уставно право на Правен Факултет, Државен Универзитет во Тетово. Неговата тема беше: Компаративни искуства во доминација на извршната врз законодавната власт. Driton Q. Kuqi е алумнист на Школото и поранешен министер за економија.