Во тек е уписот за деветтата генерација (2018/2019) учесници на Школата за jавни политики „Мајка Тереза„

Share This Post

Во тек е уписот за деветтата генерација (2018/2019) учесници на Школата за jавни политики „Мајка Тереза„, организирана од Центар за истражување и креирање политики (www.crpm.org.mk), а подржана од Советот на Европа. Потенцијални слушатели на Школата се лица на возраст од 26-45 години, веќе напреднати во својата кариера со завршена магистратура и/или работно искуство. Слушателите треба добро го познаваат англискиот јазик, бидејќи дел од предавањата покрај македонски се и на англиски. Конкурсот трае се додека не се пополнат местата. Заинтересираните да пратат CV (биографија) и мотивациско писмо на daskalovski@crpm.org.mk. Само најдобрите кандидати ќе бидат повикани на интервју. За дополнителни информации за школата и условите за упис, контактирајте нé на 02/3109932.

More To Explore