Ви го претставуваме првото СМАРТ СТАРТ социјално претпријатие: Жабец!

Share This Post

 

#smartstart4u 

Детскиот едукативен центар ЖАБЕЦ започнува со работа на 1 Ноември. Отворен е упис на деца слушатели на нивната иновативна програма, а наставата ќе се одржува во Понеделник и Среда во Природно научниот музеј до Зоолошката градина во Скопје. Побарајте ги на 078 365 902! Не заборавајте дека 30% од нивниот профит оди за вклучување во наставата на социјално ранливи групи деца! Потпомогнете ги и Вие СМАРТ СТАРТ социјалните претприемачи од Детскиот едукативен центар ЖАБЕЦ!

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support