Безбедносните предизвици бараат реформи и регионална соработка

0
1069

Безбедносните предизвици кои што се исправени пред Република Македонија бараат реформи со кои ќе се спротивставиме на новите закани. Ова се дел од пораките упатени од Меѓународната конференцијата за безбедност во Охрид, а на која учествуваа 130 професори од петнаесет држави…