TV Alfa 05.03.2013

Share This Post

НЕ ОЧЕКУВА ЖЕСТОКА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАЊА

Судејќи по почетната реторика на главните политички актери не очекува жестока кампања за локалните избори,оценуваат познавачите на состојбите.Новинарот Бранко Ѓорѓески смета дека по само два дена од почетокот на кампањата треба да не загрижува тешкиот вокабулар, особено кога ќе се земат предвид и случувањата надвор од партискиот ринг, како протестите кои често имаат и етнички предзнак. Тој вели дека влогот во овие избори е голем особено по исходот од средбите со претставниците на меѓународната заедница…( More…)

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support