Toppost.mk

Share This Post

ПРЕКИН НА ПРЕГОВОРИТЕ ЗА ИМЕТО ПРЕКУ ООН

Со професорот од Универзитетот „Св. Климент Охридски“, Жидас Даскаловски разговаравме за актуелните случувања во левицата, за откажувањето на Самитот на претседатели на држави од Југоситочна Европа, како и за иницијативата за прекинување на преговорите за името… (More…)

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support