[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Програмата  достојна за почит/Советодавениот одбор составен од високо истакнати поединци-претставници на академиите, бизнис секторот и клучни политички сили во земјата, ќе гарантираат дека учесниците и предавачите се со одличен квалитет, водичи и идни водичи на Македонија. Одборот се состои од директорот на Центарот за истражување и креирање политики  г-ѓа Марија Ристеска, д-р; новинарката на ТВ Сител г-ѓа Катерина Нешкова; вондредната професорка на Катедрата за деловно право на Правниот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ г-ѓа Кристина Мишева, д-р; проектниот службеник во Заедничкиот технички секретаријат на ИПА, прекугранична програма за Македонија/Грција г-дин Наџи Исмаили и вишиот соработник за истражување на ЦИКП, како и дипломатски советник г-дин Ивица Боцевски.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]