Home Pay gap publications

Pay gap publications

Latest Web posts

Jавна дебата на тема „Состојбата на родово одговорното буџетирање во општина Неготино“

Вчера во Општина Неготино ја одржавме јавната дебата на тема„Состојбата на родово одговорното буџетирање во општина Неготино“. Јавната дебата е организирана од нашите проектни...

Јавната дебата на тема „Жените се дел од општината, колку нивните потреби се вклучени...

Вчера во општина Пробиштип ја одржавме јавната дебата на тема „Жените се дел од општината, колку нивните потреби се вклучени во локалните политики?“. Јавната...

[Deadline extended] Public Call for Experts in Climate Change Financing

The Gender Budget Watchdog Network is looking for expert/s that will engage in developing guidebook and related e-training materials on: Gender budget watchdogging in...

[Deadline extended] Public Call for Experts in advocacy and lobbying for CSOs on GRB...

The Gender Budget Watchdog Network is looking for expert that will engage in developing guidebook and related e-training materials on: High level advocacy and...

Годишната конференција „Година на нови можности“

На покана на Кабинетот на Заменик на Претседателот на Владата за европски прашања, г-дин Бојан Маричиќ, извршната директорка на ЦИКП, Марија Ристеска и програмскиот...
0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe