Г-дин Кристијан Трајковски е магистер по применета политика при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, воедно и стипендист на Фондацијата ,,Конрад Аденауер”.

е-пошта: trajkovski@crpm.org.mk

 

CV | Resume