Што велат жителите и жителките од Општина Аеродром за нивното искуство со возење велосипед/пешачење низ Скопје?

Што им е потребно на граѓаните од Општина Аеродром за почесто да возат велосипед/пешачат?

Зошто возење велосипед и пешачење?