Home Health publications

Health publications

Latest Web posts

Буџетски иницијативи во општина Старо Нагоричане

Буџетски иницијативи и активности кои беа приоритизирани од граѓаните, а општина Старо Нагоричане ги вклучи во годишните програми и буџет за 2022 година. Во месец...

Буџетски иницијативи во општина Македонска Каменица

Буџетски иницијативи/активности кои беа приоритизирани од граѓаните, а општина Македонска Каменица ги вклучи во годишните програми и буџет за 2022 година. Во месец мај 2021...

Буџетски иницијативи во општина Делчево

Буџетски иницијативи/активности кои беа приоритизирани од граѓаните, а општина Делчево ги вклучи во годишните програми и буџет за 2022 година. Во месец мај 2021 во Општина...

Буџетски иницијативи во општина Неготино

Буџетски иницијативи/активности кои беа приоритизирани од граѓаните, а општина Неготино ги вклучи во годишните програми и буџет за 2022 година. Во месец мај 2021 во...

Буџетски иницијативи во општина Кавадарци

Буџетски иницијативи/активности кои беа приоритизирани од граѓаните, а општина Кавадарци ги вклучи во годишните програми и буџет за 2022 година. Во месец мај 2021 во...
0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe