Home European integration publications

European integration publications

Latest Web posts

Буџетски иницијативи во општина Крушево

Буџетски иницијативи/активности кои беа приоритизирани од граѓаните, а општина Крушево ги вклучи во годишните програми и буџет за 2022 година. Во месец мај 2021 во...

Мирен собир по повод Денот на менструалната хигиена (30 мај 2022, 13 ч.)

По повод 28 мај - Денот на менструалната хигиена, на 30 мај 2022 (понеделник) со почеток од 13 часот ќе се одржи мирен собир...

Буџетски иницијативи во општина Вевчани

Буџетски иницијативи/активности кои беа приоритизирани од граѓаните, а општина Вевчани ги вклучи во годишните програми и буџет за 2022 година. Во месец мај 2021 во...

Буџетски иницијативи во општина Старо Нагоричане

Буџетски иницијативи и активности кои беа приоритизирани од граѓаните, а општина Старо Нагоричане ги вклучи во годишните програми и буџет за 2022 година. Во месец...

Буџетски иницијативи во општина Македонска Каменица

Буџетски иницијативи/активности кои беа приоритизирани од граѓаните, а општина Македонска Каменица ги вклучи во годишните програми и буџет за 2022 година. Во месец мај 2021...
0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Latest Web posts

Буџетски иницијативи во општина Крушево

Буџетски иницијативи/активности кои беа приоритизирани од граѓаните, а општина Крушево ги вклучи во годишните програми и буџет за 2022 година. Во месец мај 2021 во...

Мирен собир по повод Денот на менструалната хигиена (30 мај 2022, 13 ч.)

По повод 28 мај - Денот на менструалната хигиена, на 30 мај 2022 (понеделник) со почеток од 13 часот ќе се одржи мирен собир...

Буџетски иницијативи во општина Вевчани

Буџетски иницијативи/активности кои беа приоритизирани од граѓаните, а општина Вевчани ги вклучи во годишните програми и буџет за 2022 година. Во месец мај 2021 во...

Буџетски иницијативи во општина Старо Нагоричане

Буџетски иницијативи и активности кои беа приоритизирани од граѓаните, а општина Старо Нагоричане ги вклучи во годишните програми и буџет за 2022 година. Во месец...

Буџетски иницијативи во општина Македонска Каменица

Буџетски иницијативи/активности кои беа приоритизирани од граѓаните, а општина Македонска Каменица ги вклучи во годишните програми и буџет за 2022 година. Во месец мај 2021...
0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe