CRPM smart start project news

Share This Post

Социјалните претпријатија: Хуманост (Скопје), Лице в лице (Скопје), Виножито (Радовиш), Избор (Струмица), Еко Логик (Скопје), Милениум (Тетово), Центар за одржливи иницијативи (Скопје), Отворете ги прозорците (Скопје), Локална агенција за развој (Струга), Организација на жени на општина Свети Николе (Свети Николе) добиваат грантови кои ќе им помогнат во развивање на нивните бизнис планови. Покрај грантовите, ЦИКП на социјалните претприемачи им овозможува и менторска поддршка од компаниите етаблираните македонски компании кои токму поради оваа заслуга беа одлукувани како „Добри бреднови“. Во оваа група влегуваат: ОКТА, Стопанска банка а.д. Битола, Стопанска банка а.д. Скопје, Пакомак, ОРКА, Бучен Козјак, Адора Инженеринг, Филип Морис и ЕВН Македонија. More…

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support