Дневник 24.12.2012

Share This Post

НАМЕСТО ВОСТАНИЈА, НИ ТРЕБА СТИВНУВАЊЕ НА СТРАСТИТЕ

Трагична слика на уривање на државните институции, нарушена внатрешна стабилност, на непријателство меѓу граѓаните зад кои стои партизирано општество, кое доведе до физичко пресметување на луѓето на улиците. За доброто на земјата ваквите сценарија мора да запрат бидејќи македонското општество оди кон уште поголем и подлабок конфликт и поделеност.

More To Explore