Дневник 25.05.2012

Share This Post

МАКЕДОНИЈА И НАТО ВО РОВОВСКА ВОЈНА

Останува и блокадата и посветеноста

Самитот на НАТО во Чикаго, како што и се очекуваше, не ~ донесе на Македонија покана за членство во алијансата, но ги забетонира позициите на сите страни во приказната за евроатлантските интеграции и недвосмислено покажа дека веќе четири години, од Самитот во Букурешт, за влезот во НАТО се води рововска војна. Сојузниците го повторија заклучокот …(More…)

More To Explore