Дневник 21.01.2013

Share This Post

СТРАНСKИТЕ ДИПЛОМАТИ ОДБИВААТ ДА ВМЕШААТ ПРСТИ ВО БАРАЊЕТО ИЗЛЕЗ ОД ПОЛИТИЧКАТА КРИЗА

Невклучувањето на странците во актуелната криза ја изненади и опозицијата, но прашање е дали се работи за калибарот на дипломатите, или зад таквото нивно однесување се крие придвижување во врска со името, вели професорката Ванковска…

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support