Дневник 20.09.2012

Share This Post

ПАНЧО МИНОВ: ЈАС ПРВ ОДЕВ ОД ВРАТА НА ВРАТА

Ниту ВМРО-ДПМНЕ ниту СДСМ не го држат приматот во предизборното приближување на граѓаните, првенец во оваа сфера е поранешниот пратеник и градоначалник на Kавадарци Минов, кој две децении го применува тој рецепт

Kоја партија повеќе ќе им се приближи на граѓаните, кој има поголем слух за нивните потреби, во чија предизборна програма граѓаните дале поголем придонес е најновата војна што се води меѓу најголемите партии од македонскиот блок ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ.  (More…)

More To Explore