Дневник 17.08.2012,

Share This Post

ДПА НЕМА ДА ЈА СМЕНИ ПАРТИСКАТА ПОЛИТИКА

Не очекувам поголеми промени, смртта на Џафери е голем удар, но Тачи е долго во политиката и има големо искуство, смета Даскаловски
Смртта на почесниот лидер на ДПА, Арбен Џафери, е голем удар за ДПА, но партијата ќе продолжи по истите патеки по кои се движеше досега и не се очекува значајна промена во партиската стратегија и креирањето на политиките, анализираат експертите.(More…)

More To Explore