Нова Македонија 17.08.2012

Share This Post

СПЦ ГО ПРИТИСКA НИКОЛИЌ ПРОТИВ МАКЕДОНСКАТА ЦРКВА

Човековите права и верските слободи во Македонија станаа тема и во официјален Белград откако српскиот претседател Томислав Николиќ ги прими претставниците на ПОА

Основни човекови права. Овој термин што досега се чини беше резервиран за политичарите од официјална Софија, кои не забораваат кога зборуваат за Македонија да го споменат случајот со Бугарката Спаска Митрова, сега почна да го користи и Белград. (More…)

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support