Нова Македонија 17.05.2012

Share This Post

ВО БОРБАТА ЗА ВЛАСТ ПАРТИИТЕ ЈА УБИЈА ИДЕОЛОГИЈАТА

Нетрпеливост кон владејачката ВМРО-ДПМНЕ и оцени дека ситуацијата во Македонија е катастрофална – тоа се главните заеднички темели на кои се обединува опозицијата

Веќе не постои идеолошката блискост според која порано партиите формираа коалиции, бидејќи ретко кој пристапува и останува во партија поради идеологија. Ова го велат политиколозите и аналитичарите за неприродните политички бракови што се склучуваат меѓу партиите во пресрет на локалните избори идната година.( More…)

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support