Нова Македонија 13.11.2012

Share This Post

АТИНА МУ СТАВИ ВЕТО И НА ФИЛЕ

Изјавата на грчкиот претседател Папуљас во која повторно ги оспорува македонскиот јазик и нацијата и му се спротивставува на еврокомесарот Филе, за аналитичарите е обид Атина да заземе што е можно поцврсти позиции во преговорите за името  

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support