Нова Македонија 09.07.2012

Share This Post

ЛЕТЕН СОН ИЛИ ПРОПАСТ НА СЦЕНАРИЈАТА ПО ЧИКАГО

Распад на владината коалиција, нови избори, влошување на безбедносната состојба, се само некои од сценаријата што требаше да ни се случат по неуспехот за Македонија на самитот на НАТО во Чикаго на 20 мај, но ништо не оди во таа насока
СЕШТО СЕ ПРЕДВИДУВАШЕ, НИШТО НЕ СЕ СЛУЧУВА
Ако пред четири години пред самитот на НАТО во Букурешт се коваа сценарија од типот… More…)

More To Explore