Нова Македонија 05.12.2012

Share This Post

НАМЕСТО ВО 2014-ТА, ЦЕЛ БАЛКАН ВО ЕУ ДУРИ ДО 2030 ГОДИНА!

Должничката криза во еврозоната, билатералните спорови и незаинтересираните домашни политичари го забавија напредокот на земјите од Западен Балкан кон Европската Унија. Освен Хрватска, која треба и официјално да му се придружи на европското семејство на први јули идната година, другите западнобалкански земји тешко да го сторат тоа во 2014 година…

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support