Нова Македонија 05.10.2012

Share This Post

ИМЕ ЗА СЕВКУПНА УПОТРЕБА – УСЛОВ ЗА ПРЕГОВОРИ!

Предлог-меморандумот што до македонскиот министер за надворешни работи го испрати неговиот грчки колега содржи повеќе нејасни делови што може да отворат дополнителни прашања                         

Аврамопулос предложи меморандум за соработка 

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support