Нова Македонија 05.06.2012

Share This Post

САМО СПИЕЊЕ ПО КУЌИ МАЛКУ ВРЕДИ

Црвенковски ги копира политичките методи на Груевски што се покажаа успешни, сметаат експертите

Преноќување во селски куќи е нов маркетиншки чекор, но тоа нема да има голем ефект. Паралелно со ова, СДСМ мора да смислува и други начини за да им се приближи на граѓаните. Најважно од сѐ е да има што да понуди, велат политиколозите и маркетинг-стручњаците, откако најголемата опозициска партија викендов го промовира овој начин на комуникација со гласачите како дел од преткампањата за локалните избори. (More…)

More To Explore