Дневник 04.09.2012

Share This Post

ПО ОБРАЌАЊЕТО НА ПРЕМИЕРОТ ВО ДЕТРОИТ

Непокорот значи неприфаќање диктати

Пораката што во пресрет на одбележувањето на 21-годишнината од независноста на земјава премиерот Никола Груевски ја испрати на средбата со нашите иселеници во САД е слична со таа испратена на минатогодишната прослава. Ова го оценуваат политичките аналитичари споредувајќи ги главните поенти во неодамнешното обраќање на премерот во Детроит со тоа што го кажа на главниот скопски плоштад при грандиозното одбележување на дведецениската самостојност на земјава. . (More…)

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support