Дневник 03.07.2012

Share This Post

ИЗОСТАНУВА ЗАЕДНИЧКАТА СТРАТЕГИЈА НА ПАРТИИТЕ

Kаде застана обединувањето?

Единствена државна платформа по однос на прашањето на името, геостратегиските позиции на државата, националната историја и макроекономијата веќе со години сите посакуваат, но никако да се случи. На концептот на сеопшто обединување во смисла на изнаоѓање заеднички договор за главните одредници за тоа каде се движиме како држава инсистираше премиерот…(More…)

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support