Дневник 21.01.2013

Share This Post

СО КАКВИ ПОЗИЦИИ ДЕНЕСКА ЌЕ СЕ ПОЈАВАТ ВО KЛУБОТ НА ПРАТЕНИЦИТЕ?

Бранко Црвенковски ќе инсистира на предвремени парламентарни избори и тоа под веќе објавените услови. Никола Груевски ќе бара учество на опозицијата на локалните избори со тоа што е подготвен да ги направи веќе објавените отстапки за изборните правила…

More To Explore