Нова Македонија 27.12.2012

Share This Post

ЦРВЕНКОВСКИ НЕМА КРИТИЧНА МАСА ЗА СРПСКО СЦЕНАРИО

Стратегијата на СДСМ е да ги придобие граѓаните на своја страна. Тоа би имало успех само ако опозицијата излезе на избори, наместо да ги бојкотира. Бојкот на изборите би бил катастрофален за СДСМ и лош за Македонија. Вакви се прогнозите откако СДСМ почна со блокади на сообраќајници, а најави и протести како дел од отпорот против власта.

More To Explore