Дневник 29.10.2012

Share This Post

БЛЕФ ИЛИ СМИСЛЕНА СТРАТЕГИЈА НА ЦРВЕНКОВСКИ?

Понудата е изнудена и реална. Поради недостиг од домашна тема, која би можела да ја промени состојбата, Црвенковски и СДСМ ќе се обидат да уфрлат џокер во однос на референдумот за името, вели аналитичарот Жидас Даскаловски.

Владејачката партија ВМРО-ДПМНЕ вчера експресно го одби барањето на лидерот на опозицијата за предвремени парламентарни избори.

More To Explore