Трето седмично предавање со Катерина Нешкова

Share This Post

Во вторник, на 14.11.2023 во просториите на ЦРПМ во 18 часот, имавме предавање и дискусија  со Катерина Нешкова на тема Транспарентност на Собранието.

 

 

 

More To Explore