Прво седмично предавање и дискусија за генерација 2017/8

Share This Post

 

Првото предавање со дискусија за оваа сезона 2017/8 одржa професор Биљана Ванковска, член на Советодавен Одбор на Школото за јавни политики „Мајка Тереза„ во четврток, 21.9.2017 во 18 часот во х. Порта. Дискутиравме на темата: Предизвици и дилеми во креирање на јавни политики во РМ со осврт на актуелни случувања и проблематични креирања на политики.

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support