Трето седмично предавање со Синиша Алексоски

Share This Post

 

Третото седмично предавање се одржа во четврток 12.10. во 18 часот во х.Порта. Предавач воведничар беше Синиша Алексоски, Советник за безбедност на Претседател на РМ. Темата на неговото предавање беше Јавни политики и миграции, бегалската криза во 2015-6 година и РМ. Дискутиравме за разни теми во врска со бегалците, мигрантите, лажните бегалци, криумчарањето и мафијата, улогата на сојузниците од V-4, невладините организации, итн.

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support