Шесто седмично предавање со проф. Никола Ѓоршоски

Share This Post

Младиот професор Никола Ѓоршоски во вторник на 5.12.2023 во 18 часот предаваше  исклучително интересна тема: Политичка култура кај муслиманите и војната во Газа.

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support