Шесто седмично предавање на Школата за јавни политики “Мајка Тереза” за 2022/23 година

Share This Post

Во четврток 23.3.2023 во 18 часот во канцелариите на ЦРПМ предавање на тема: „Еластичност и отпорност на земјите од дезинформации и неинформираност, влијание на безбедност во Западен Балкан„ оддржа професорката, алумна на Школото, Katerina Veljanovska Blazhevska

 

More To Explore