Шесто седмично предавање и дискусија за 2019/2020 со Доц.д-р Весна Попоска

Share This Post

На 11/12/2019, со почеток од 18 ч. во х. Хилтон, во рамки на седмичните предавања при Школата за јавни политики „Мајка Тереза“, гостин предавач беше д-р Весна Попоска , професорка на универзитетот Визион. Дискутиравме на тeмa: Борбата со тероризмот и заштитата на либералните вредности во националните законодавства : анализа на случаи.

More To Explore