Четврто седмично предавање и дискусија за 2019/20 со амбасадорот на Бугарија Ангел Ангелов

Share This Post

Амбасадорот на Република Бугарија, г-н Ангел Александров Ангелов (https://www.mfa.bg/embassies/macedonia/1437) во хотел Хилтон во среда на 13.11.2019 во 18 часо оддржа предавање на тема Евроинтеграција и перспективите на државите на Западен Балкан.

More To Explore