Четврто седмично предавање и дискусија со Д-р. Симонида Кацарска

Share This Post

Во среда на 22.12.2021 во х.Хилтон од 18 часот неделно предавање оддржа Симонида Кацарска, директорка на Институт за Европски политики, ЕПИ, доктор по политички науки-меѓународни студиии од Лидс. Темата на предавањето беше: Македонија, ЕУ преговори и извештаите на ЕК во изминатата декада.

More To Explore