ЦРПМ на дискусија за подобро образование на Радио МОФ

Share This Post

 

На темата „ Реформи, предизвици, очекувања – Образование 2018“, во десетата „На час“ – дискусии за подобро образование, разговараме со универзитетската професорка Маја Стевановиќ, професорот од гимназијата „Орце Николов“ Душко Стојановски и Ана Мицковска-Ралева, од Центарот за истражување и креирање политики – ЦРПМ.

Повеќе тука:

More To Explore