Утрински Весник 27.03.2013

Share This Post

НЕВАЖЕЧКИ ЛИВЧИЊА ВО ЗНАК НА РЕВОЛТ – „ПРОТИВ СИТЕ“

Големиот број неважечки ливчиња не само што им ги поматија сметките на некои од кандидатите за градоначалници за победа во првиот изборен круг, туку го искажаа и незадоволството на граѓаните од политичката понуда. Наместо јасно изразена волја со заокружување на редниот број на листата, голем број ливчиња беа пречкртани или „украсени“ со цртежи од човечиња, куќи,сонца, смајли, пораки од типот… (More…)

More To Explore

Activities

Call for Mentors | GBWN

Gender Budget Watchdog Network is looking for 5 mentors to guide and support