Трето седмично предавање на Школата за јавни политики “Мајка Тереза” за 2022/23 година

Share This Post

Неделно предавање, последно за оваа година, се оддржа во вторник 20.12.2022 во 18 часот во просториите на ЦРПМ. Предавач беше Борис Јосифовски, алумнус на Школото, поранешен Шеф на кабинет( генерален секретар) на претседателот Ѓорѓе Иванов. Темата „Раководење со кабинет на претседател на РМ, предизвици, искуства и дилеми„ предизвика големо внимание и дискусија.

 

More To Explore