Трето седмично предавање и дискусија за 2019/20 година со Дијана Десподов, Executive Director на AmCham Macedonia

Share This Post

На 30.10 во х. Хилтон во 18 часот, предавање на тема: Како јавните политики што се однесуваат на економијата се носат без консултации со бизнисот и какви тоа проблеми прави? Или зошто не сме иновативна земја и хаб на стартапи? оддржа Дијана Десподов, Executive Director на AmCham Macedonia.

More To Explore