Трето седмично предавање за генерација 2021/2 со проф. Ташевска – Ременски

Share This Post

Во среда 15.12.2021 во х.Хилтон од 18 часот неделно предавање оддржа Проф. д-р Фросина Ташевска – Ременски од Факултет за Безбедност при УКЛО, поранешен пратеник и потпретседател на СДСМ. Темата на предавањето беше: Безбеднпсните импликации од геостратешките позиционирања во Европа и на Балканот.

More To Explore